Most Commonly Used Email Addresses, Services & Providers

Μάθετε ποιες διευθύνσεις email χρησιμοποιούνται συχνότερα μεταξύ διαφορετικών τύπων χρηστών. Αποκτήστε την εσωτερική σέσουλα σε όλους τους καλύτερους παρόχους!

Το email έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Είτε είστε φοιτητής, είτε επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, το email έχει γίνει ο βασικός τρόπος επικοινωνίας. Με την πληθώρα παρόχων email εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε το σωστό.

Η επιλογή μιας διεύθυνσης email μπορεί να είναι δύσκολη και με τόσες πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες για να διαλέξετε μπορεί εύκολα να γίνει συντριπτική. Είτε αναζητάτε ένα επαγγελματικό email με άφθονο αποθηκευτικό χώρο είτε κάτι πιο ασφαλές για την αποστολή εμπιστευτικών email, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω.

Most Commonly Used Email Addresses, Services & Providers

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις υπηρεσίες και τους παρόχους που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, τις δυνατότητες, τις δομές κόστους και τα μέτρα ασφαλείας.

Πίνακας περιεχομένων

  1. Gmail
  2. Yahoo! Αλληλογραφία
  3. Outlook
  4. iCloud
  5. ProtonMail
  6. Zoho Mail
  7. Yandex Mail
  8. Tutanota
  9. AOL Mail
  10. Αλληλογραφία.com

Gmail

Gmail

Το Gmail, ένα προϊόν της Google, είναι ο κορυφαίος πάροχος δωρεάν email στον κόσμο. Καυχιέται ήδη για ένα εντυπωσιακό 1.8 δισεκατομμύρια χρήστες το 2023, συνεχίζει να αυξάνεται καθώς εξαρτάται όλο και περισσότερο από την ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών που κάνουν τη διαχείριση email πιο εύκολη από ποτέ!

Το Gmail έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, με λειτουργίες όπως η επισήμανση, το φιλτράρισμα και η ενσωμάτωση στο Google Drive. Προσφέρει έως και 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, με επιπλέον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης για αγορά. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της χρήσης του Gmail είναι ότι ενσωματώνεται καλά με άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το Ημερολόγιο Google και τα Έγγραφα Google.

Ένα πλεονέκτημα του Gmail είναι ότι μπορείτε να έχετε απεριόριστους λογαριασμούς. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικές διευθύνσεις για διαφορετικούς σκοπούς, όπως μια προσωπική διεύθυνση και μια διεύθυνση εργασίας. Έχετε επίσης το πλεονέκτημα να έχετε πρόσβαση στο email σας από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Gmail προσφέρει έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα που παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από τους χάκερ. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για αυτόματη μετακίνηση ύποπτων ή παρεμβατικών ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν καθορισμένο φάκελο "Ανεπιθύμητα".

Δυνατότητες

  • 15 GB δωρεάν αποθήκευσης
  • Απεριόριστοι λογαριασμοί
  • Ασφάλεια και έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
  • Ενοποίηση με πολλές υπηρεσίες

Μειονεκτήματα

  • Ανησυχίες για το απόρρητο
  • Περιορισμένη προσαρμογή
  • Εξάρτηση από την Google

Yahoo! Mail

yahoo mail

Η υπηρεσία αλληλογραφίας της Yahoo είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής πάροχος email μετά το Gmail, με πάνω από 220 εκατομμύρια χρήστες το 2023. Ενώ είναι πίσω από το Gmail όσον αφορά τον τεράστιο αριθμό χρηστών, προσφέρει καλή λειτουργικότητα και δυνατότητες. Για παράδειγμα, το Yahoo! Το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας της αλληλογραφίας είναι πολύ πιο ισχυρό από άλλους παρόχους email.

Όσον αφορά την αποθήκευση, το Yahoo! Το Mail προσφέρει επίσης ένα εντυπωσιακό αποθηκευτικό χώρο 1 TB, σχεδόν 10 φορές περισσότερο από το Gmail. Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως η αποκλειστική ενσωμάτωση του Instant Yahoo Messenger, που σας συνδέει με άλλους χρήστες σε μια στιγμή. Μείνετε συνδεδεμένοι και απολαύστε την ευκολία αυτής της στοχαστικής λειτουργίας.

Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το Yahoo! Ιστοσελίδα αλληλογραφίας. Πολλοί χρήστες έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι ο ιστότοπος λειτουργεί αργά κατά καιρούς, καθιστώντας δύσκολη την πλοήγηση. Επιπλέον, το Yahoo! Το Mail έχει μια μακρά ιστορία ζητημάτων ασφαλείας, τα οποία θα μπορούσαν να είναι ανησυχητικά για όσους ενδιαφέρονται να στέλνουν εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δυνατότητες

  • 1 TB αποθηκευτικού χώρου
  • Ενσωμάτωση με το Instant Yahoo Messenger
  • Ισχυρό φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Μειονεκτήματα

  • Αργή πλοήγηση στον ιστότοπο
  • Ανησυχίες για την ασφάλεια
  • Περιορισμένη λειτουργικότητα για φορητές συσκευές

Outlook

outlook

Outlook.com, που ανήκει στη Microsoft, είναι ένας άλλος δημοφιλής δωρεάν πάροχος email. Ομοίως με το Gmail, όλοι οι χρήστες λαμβάνουν 15 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν, με επιλογές να αγοράσουν περισσότερα ανάλογα με τις ανάγκες. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του Outlook είναι η δυνατότητα Focused Inbox, η οποία διαχωρίζει σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από λιγότερο κρίσιμα. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν προτεραιότητα στα email τους, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Outlook διαθέτει έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα για πρόσθετη προστασία από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο, καθώς και προηγμένα φίλτρα για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ιών. Ενσωματώνεται με πολλές από τις υπηρεσίες της Microsoft και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα συναντήσεις, συναντήσεις και υπενθυμίσεις.

Ένα πιθανό μειονέκτημα του Outlook είναι η διεπαφή του. Εάν χρειάζεστε μόνο ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook μπορεί να είναι περισσότερο από αυτό που χρειάζεστε. Μπορεί να είναι συντριπτικό σε ορισμένους χρήστες, καθώς περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ημερολόγιο, διαχείριση εργασιών και λίστα επαφών που μπορεί να μην είναι απαραίτητες για όλους.

Δυνατότητες

  • 15 GB δωρεάν αποθήκευσης
  • Λειτουργία εστιασμένων εισερχομένων
  • Ενσωμάτωση με υπηρεσίες της Microsoft

Μειονεκτήματα

  • Υπερβολική διεπαφή
  • Εξάρτηση από τη Microsoft

iCloud

icloud

Το iCloud της Apple είναι μια υπηρεσία email που προσφέρει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Έχει μια καθαρή και απλή διεπαφή, που καθιστά εύκολη τη χρήση και την πλοήγηση. Επίσης, ενσωματώνεται απρόσκοπτα με πολλές υπηρεσίες της Apple, όπως το iMessage, οι Φωτογραφίες και οι Σημειώσεις.

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης του iCloud είναι οι δυνατότητες ασφαλείας που προσφέρει η Apple. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα για ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από τους χάκερ και τα email σας κρυπτογραφούνται αυτόματα για να διατηρούνται ασφαλή τα δεδομένα σας. Επιπλέον, το iCloud διαθέτει φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να αποκλείσει τυχόν ανεπιθύμητα ή επικίνδυνα email από το να φτάσουν στα εισερχόμενά σας.

Δυνατότητες

  • 5 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο
  • Ενσωμάτωση με τις υπηρεσίες της Apple
  • Δυνατότητες ασφαλείας όπως ο έλεγχος ταυτότητας σε δύο βήματα και η κρυπτογράφηση

Μειονεκτήματα

  • Ασυμβατότητα με ορισμένα λειτουργικά συστήματα
  • Ζητήματα αναξιόπιστης απόδοσης

ProtonMail

protonmail

Εάν το απόρρητο είναι μια σημαντική ανησυχία για εσάς, τότε η ProtonMail μπορεί να είναι ο τέλειος πάροχος email για τις ανάγκες σας. Πρόκειται για μια κρυπτογραφημένη υπηρεσία email που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν email με ασφάλεια χωρίς να ανησυχούν ότι τα δεδομένα τους διακυβεύονται. Το ProtonMail προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, όπως προσαρμόσιμα φίλτρα, ετικέτες και φακέλους.

Διαθέτει έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα, καθώς και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για τα email και τις επαφές σας. Το ProtonMail διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να εμποδίζει τα ανεπιθύμητα email να φτάνουν στα εισερχόμενά σας.

Ένα πιθανό μειονέκτημα του ProtonMail είναι το σύστημα αποθήκευσης. Οι δωρεάν χρήστες έχουν μόνο 500 MB χώρου για να εργαστούν, εκτός εάν ολοκληρώσουν την πλήρη διαδικασία ρύθμισης λογαριασμού. Αυτό αποφέρει σε κάθε χρήστη έως και 1 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος είναι σημαντικά χαμηλότερος από τους περισσότερους άλλους παρόχους.

Δυνατότητες

  • Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο
  • Έλεγχος ταυτότητας σε δύο βήματα
  • Επιλογές προσαρμογής

Μειονεκτήματα

  • Χαμηλά όρια αποθήκευσης για δωρεάν λογαριασμούς
  • Περιορισμένες επιλογές υποστήριξης πελατών

Zoho Mail

zoho mail

Το Zoho Mail είναι μια πληρωμένη υπηρεσία email που παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας. Διασφαλίζει ότι τα email σας προστατεύονται με κρυπτογράφηση κατά τη μετάδοσή τους και όταν βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων. Με 99.9% χρόνο λειτουργίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πρόσβαση στα email σας όταν τα χρειάζεστε.

Για τις επιχειρήσεις, το Zoho Mail σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα και να ρυθμίσετε μοναδικές και επαγγελματικές διευθύνσεις email για τα μέλη της ομάδας σας. Αυτό βοηθά την επιχείρησή σας να αποκτήσει μια πιο επαγγελματική εικόνα, αυξάνοντας την προβολή και την αυθεντικότητά της.

Το Zoho Mail παρέχει επίσης έναν πανίσχυρο Πίνακα Ελέγχου που είναι εύκολο στη χρήση, διευκολύνοντας τη διαχείριση των ρυθμίσεων email, των διαμορφώσεων και των προσαρμογών σας. Ο Πίνακας Ελέγχου σάς επιτρέπει να προσθέτετε νέους χρήστες, να διαχειρίζεστε ψευδώνυμα ομάδας, να ορίζετε πολιτικές για την εποπτεία του περιεχομένου επαγγελματικών email και πολλά άλλα. Επιπλέον, το Zoho Mail διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να διατηρείτε email για μια συγκεκριμένη περίοδο. Αυτό είναι χρήσιμο για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα της εταιρείας και την αντιμετώπιση νομικών επιθέσεων.

Δυνατότητες

  • 99.Χρόνος λειτουργίας 9%
  • Πίνακας ελέγχου με ισχυρές δυνατότητες
  • Διατήρηση email

Μειονεκτήματα

  • Ακριβό σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες
  • Περιορισμένη δωρεάν λειτουργικότητα
  • Μόνο 5 GB αποθηκευτικού χώρου για δωρεάν χρήστες

Yandex Mail

yandex

Με έδρα τη Ρωσία, το Yandex Mail είναι μια δωρεάν υπηρεσία email με 10 GB αποθηκευτικού χώρου για τους χρήστες. Σαρώνει αυτόματα τα εισερχόμενα email για ιούς και ανεπιθύμητα μηνύματα, διασφαλίζοντας ότι τα εισερχόμενά σας είναι καθαρά και ασφαλή. Το Yandex Mail σάς βοηθά επίσης να διαχειριστείτε τα μηνύματά σας προτείνοντας έξυπνους φακέλους για να τα τακτοποιήσετε. Επιπλέον, μπορεί ακόμη και να καταργήσετε την εγγραφή σας από ανεπιθύμητα ενημερωτικά δελτία.

Με το Yandex Mail, δεν χρειάζεται να μιλάτε άπταιστα μια άλλη γλώσσα για να επικοινωνείτε με άτομα που μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η υπηρεσία email μπορεί να μεταφράσει μηνύματα για εσάς και ακόμη και να προσφέρει έξυπνες προτάσεις για να διευκολύνει τη σύνταξη email.

Το Yandex Mail λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλειά σας. Το ασφαλές σύστημά του παρακολουθεί μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από απατεώνες και ανεπιθύμητα μηνύματα, διασφαλίζοντας ότι τα εισερχόμενά σας είναι καθαρά και ασφαλή. Κάθε email ελέγχεται αυτόματα και τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε ασφαλή αποθηκευτικό χώρο και κρυπτογραφούνται όταν μεταδίδονται, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τα υποκλέψει. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων με έναν συνδεδεμένο αριθμό τηλεφώνου είναι διαθέσιμος για την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Δυνατότητες

  • 10 GB αποθηκευτικού χώρου
  • Αυτόματη προστασία από ιούς και ανεπιθύμητα μηνύματα
  • Υπηρεσίες μετάφρασης, διαχείριση ενημερωτικών δελτίων

Μειονεκτήματα

  • Με έδρα τη Ρωσία
  • Περιορισμένες επιλογές υποστήριξης πελατών
  • Δεν υπάρχουν επιλογές προσαρμογής

Tutanota

tutanota

Η TutaNota είναι ένας πάροχος email που εστιάζει στο απόρρητο με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Σας επιτρέπει να στέλνετε email με ασφάλεια χωρίς κανένας, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Tutanota, να μπορεί να τα διαβάσει ή να τα έχει πρόσβαση. Επιτρέπουν σε κάθε άτομο να δημιουργήσει έναν λογαριασμό δωρεάν και προσφέρουν οικονομικά προγράμματα για χρήστες που χρειάζονται περισσότερα.

Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από εισερχόμενα χωρίς διαφημίσεις, εστιασμένα στο απόρρητο, με δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 1 GB, καθώς και από ένα ημερολόγιο. Δυστυχώς, άλλες δυνατότητες, όπως κανόνες εισερχομένων και άμεση υποστήριξη είναι διαθέσιμες μόνο με προγράμματα premium.

Οι δυνατότητες ασφαλείας του Tutanota αφορούν συγκεκριμένα τον πάροχο, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας, γεγονός που καθιστά απίστευτα δύσκολο για οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση ή να διαβάσει τα email σας. Έχουν επίσης ένα επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης στα αποθηκευμένα email που προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας.

Δυνατότητες

  • Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
  • Δυνατότητα ημερολογίου για δωρεάν χρήστες

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένες δυνατότητες με το δωρεάν πρόγραμμα
  • Δεν υποστηρίζεται προσαρμοσμένος τομέας

AOL Mail

aol

Το AOL Mail είναι μια δημοφιλής υπηρεσία email που προσφέρει πολλές δυνατότητες και οφέλη για τους χρήστες της. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το AOL Mail είναι η ευκολία χρήσης του. Είναι απλό και απλό στη ρύθμιση και χρήση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που είναι νέοι στο email.

Με το AOL Mail, δεν χρειάζεται ποτέ να αγχώνεστε για τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γεμίζουν τα εισερχόμενά σας. Χρησιμοποιεί δυναμικό φιλτράρισμα που γίνεται πιο ακριβές με την πάροδο του χρόνου, με βάση τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε, και προσφέρει άπειρη χωρητικότητα για μηνύματα, ώστε να μην χρειάζεται να διαγράψετε παλιά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να αφήσετε χώρο για νέα! Μπορείτε να κρατήσετε όλη την αλληλογραφία σε ένα μέρος χωρίς περιορισμούς.

Το AOL Mail προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία θεμάτων email για να εξατομικεύσετε τα εισερχόμενά σας και να τα κάνετε δικά σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους φακέλους για να οργανώσετε τα email σας με τρόπο που να έχει νόημα για εσάς.

Τα μέτρα ασφαλείας της AOL Mail είναι επίσης κορυφαία. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης για την προστασία των δεδομένων σας και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Επιπλέον, προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον λογαριασμό σας.

Δυνατότητες

  • Δυναμικό φιλτράρισμα για μείωση ανεπιθύμητων μηνυμάτων
  • Επιλογές προσαρμογής

Μειονεκτήματα

  • Λιγότερες δυνατότητες από άλλους παρόχους
  • Περιορισμένες επιλογές υποστήριξης πελατών

Αλληλογραφία.com

mail com

Εάν χρειάζεστε μια ευέλικτη διεύθυνση email με 65 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, μην ψάξετε περισσότερο από το Mail.com! Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το δικό τους όνομα τομέα, η οποία σας επιτρέπει να γίνετε δημιουργικοί στη σκηνή και να ξεχωρίζετε μεταξύ των συνομηλίκων σας χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε το δικό σας τομέα.

Αλληλογραφία.com προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου ενός προηγμένου φίλτρου προστασίας από ιούς και ανεπιθύμητων μηνυμάτων, καθώς και επαλήθευσης 2FA για να διατηρείτε τον λογαριασμό σας ασφαλή και να σας προστατεύει από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες φιλτραρίσματος εισερχομένων, να ορίσετε διευθύνσεις ψευδωνύμων και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Mail.της δικής σας επέκτασης προγράμματος περιήγησης com για να παραμένετε στην κορυφή των εισερχομένων σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από τον ιστότοπο.

Αλληλογραφία.com προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως μια ποικιλία θεμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φόντου για να εξατομικεύσετε τα εισερχόμενά σας. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε κινητές συσκευές, καθιστώντας εύκολη τη σύνδεση όπου κι αν πάτε!

Δυνατότητες

  • 65 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου
  • Σύνθετα φίλτρα προστασίας από ιούς και ανεπιθύμητα μηνύματα
  • Μεγάλες επιλογές προσαρμογής

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένες επιλογές υποστήριξης πελατών
  • Στερεωμένη αρχική σελίδα
  • Μόνο ΗΠΑ

Επιλογή του σωστού παρόχου email

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός παρόχου email, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρέπει να σκεφτείτε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και τα χαρακτηριστικά που θα τους ταιριάζουν καλύτερα.

Για παράδειγμα, εάν αναζητάτε μια ασφαλή υπηρεσία email, το Tutanota ή το AOL Mail μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς. Εάν θέλετε αποθήκευση, Yahoo! Το Mail είναι μακράν το καλύτερο στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε μια διεύθυνση email με μοναδικό όνομα τομέα, Mail.com θα ήταν η προφανής επιλογή.

Αφού περιορίσετε τις επιλογές σας, είναι σημαντικό να ερευνήσετε διεξοδικά κάθε πάροχο προτού δεσμευτείτε για έναν. Διαβάστε κριτικές από άλλους χρήστες και συγκρίνετε τις δομές κόστους, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση που ταιριάζει τόσο στον προϋπολογισμό όσο και στον τρόπο ζωής σας!

Συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε τις διαφορετικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων παρόχων email. Λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες, τον προϋπολογισμό και το επίπεδο άνεσης με την τεχνολογία, μπορείτε να επιλέξετε έναν πάροχο email που είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας και προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με ευκολία!

Θυμηθείτε, είναι σημαντικό να κάνετε έρευνα σε πολλούς παρόχους προτού λάβετε μια τελική απόφαση, ώστε να μπορείτε να βρείτε έναν που ταιριάζει τόσο στον τρόπο ζωής όσο και στον προϋπολογισμό σας.

Καλή τύχη να βρείτε τον κατάλληλο πάροχο email για εσάς! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε εάν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις που μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαντήσουμε.

Ένα άλλο πράγμα

Χαιρόμαστε που διαβάσατε αυτό το άρθρο. :) Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Εάν έχετε ένα δεύτερο, μοιραστείτε αυτό το άρθρο στα social σας. μπορεί να ωφεληθεί και κάποιος άλλος.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε ο πρώτος που θα διαβάσετε τα μελλοντικά μας άρθρα, κριτικές και αναρτήσεις ιστολογίου απευθείας από τα εισερχόμενά σας. Προσφέρουμε επίσης προσφορές, προσφορές και ενημερώσεις για τα προϊόντα μας και τις κοινοποιούμε μέσω email. Δεν θα χάσετε ένα.

Σχετικά άρθρα 

» Οδηγός βήμα προς βήμα για τη ρύθμιση του Microsoft 365 Business email
» Πώς να προσθέσετε έναν λογαριασμό email στο Microsoft Outlook
» Πώς να επιλέξετε τον σωστό πάροχο email για την εταιρεία σας