How to Setup Your Email Using iOS Mail App

Μάθετε πώς να ρυθμίζετε το email σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αλληλογραφίας iOS. Αυτός ο οδηγός εξηγεί επίσης πώς να συγχρονίσετε τη διεύθυνση email σε διαφορετικές εφαρμογές. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Η ρύθμιση του λογαριασμού email σας μπορεί να είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία, αλλά ευτυχώς οι περισσότερες διαδικασίες εγκατάστασης είναι απλές στην παρακολούθηση. Η ρύθμιση του email σας μέσω της εφαρμογής Mail iOS είναι μια απλή διαδικασία μόλις το καταφέρετε.

Ακολουθούν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός Office 365, Outlook.com και Λογαριασμού Exchange μέσω της εφαρμογής iOS Mail.

Ρύθμιση ενός Email χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αλληλογραφίας iOS

Πώς να προσθέσετε έναν λογαριασμό

  • Πρώτα, μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις του iPhone ή του iPad σας.
Setting up Email using iOS Mail app Device Settings > Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης
  • Επιλέξτε Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης, και μετά Προσθήκη λογαριασμού.
How to add an account on iOS Mail App
  • Από το Προσθήκη λογαριασμού, επιλέξτε Exchange και εισαγάγετε το Office 365, πληροφορίες λογαριασμού Outlook.com ή Exchange με περιγραφή της διεύθυνσης email (η περιγραφή είναι προαιρετική αλλά μπορεί να είναι χρήσιμη).
How to configure Email on iPad and apple devices

Επιλέξτε Επόμενο και, στη συνέχεια, Συνδεθείτε για να ξεκινήσετε τη σύνδεση του λογαριασμού email σας στη συσκευή σας και εάν χρειαστεί να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις διακομιστή κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, επιλέξτε  Χειροκίνητη διαμόρφωση πριν συνδεθείτε.

Είσοδος

Μόλις το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που είναι συνδεδεμένος με τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε Επόμενο ή Υπογραφή Σε. Πατήστε Αποδοχή σε τυχόν αιτήματα άδειας που μπορεί να σας δώσει η εφαρμογή Mail iOS για να συνεχίσετε. Ο λογαριασμός email σας θα πρέπει τώρα να είναι συνδεδεμένος στη συσκευή σας iOS.

Συγχρονισμός διεύθυνσης email σε διαφορετικές εφαρμογές

Όταν συνδέσετε τη διεύθυνση email σας με την εφαρμογή Mail iOS, θα έχετε την επιλογή να τη συγχρονίσετε και με άλλες εφαρμογές της συσκευής σας.

Επιλέξτε με ποιες εφαρμογές θέλετε να συγχρονίσετε τη διεύθυνση email σας ή αποεπιλέξτε τυχόν εφαρμογές που έχουν προεπιλεγεί αλλά δεν θέλουν να συγχρονιστούν. Μόλις ολοκληρώσετε κάθε οδηγία της διαδικασίας ρύθμισης, επιλέξτε Αποθήκευση από την ενότητα συγχρονισμού εφαρμογών και θα πρέπει να προχωρήσετε.

Πώς να ρυθμίσετε ένα email χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αλληλογραφίας iOS

Σε πολλές περιπτώσεις, η ρύθμιση της διεύθυνσης email σας με την εφαρμογή σας για iOS Mail μπορεί να αποδειχθεί πιο ωφέλιμη από ό,τι πιστεύατε κάποτε. Η σύνδεση του email σας σε εσάς iOS Mail app θα σας επιτρέψει να βλέπετε όλα τα email σας άνετα στη συσκευή σας iOS.

Θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν λαμβάνετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί να έχετε πιο εύκολο χρόνο να οργανώσετε σημαντικές πληροφορίες στην εφαρμογή σας για iOS Mail. Εάν είστε φοιτητής πανεπιστημίου, μπορείτε να συνδέσετε το email του πανεπιστημίου σας μέσω της εφαρμογής σας για το iOS Mail για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email απευθείας στο τηλέφωνό σας.


Μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε από το να προσπαθείτε να έχετε συνεχώς πρόσβαση στο email σας μέσω των επιτραπέζιων ή φορητών συσκευών σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα πρέπει να δοκιμάσετε αντιμετώπιση προβλημάτων τη συσκευή σας ή να επικοινωνήσετε είτε με την Υποστήριξη της Apple ή Υποστήριξη της Microsoft ανάλογα με το πού βρίσκεται το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης email στην εφαρμογή Gmail Android.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις ειλικρινείς επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε περισσότερο από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας Πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.