How To Troubleshoot Microsoft Outlook Mobile Issues

Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή του Outlook ή το Outlook σας κολλάει κάθε φορά που το ανοίγετε; Λοιπόν, εδώ είναι μερικές γρήγορες επιδιορθώσεις για την επίλυση προβλημάτων του Outlook Mobile.
How To Troubleshoot Microsoft Outlook Mobile Issues

Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων outlook για κινητά . Υπάρχουν μερικά κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στο Outlook. Θα εξετάσουμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα και τα απαραίτητα βήματα για να τα διορθώσουμε.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν η εφαρμογή Outlook σας κολλάει

  • Εάν η εφαρμογή Outlook πέσει σε σφάλμα κάθε φορά που την ανοίγετε, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης στη συσκευή σας
  • Μπορείτε στη συνέχεια να αφαιρέσετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας και να την εγκαταστήσετε ξανά

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή σας Outlook

  • Ελέγξτε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κωδικό πρόσβασης για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό
  • Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός email σας υποστηρίζεται. Μπορείτε να προσθέσετε λογαριασμούς από το Exchange Online, Exchange Server, Office 365, Outlook.com, Yahoo! Mail, Gmail ή iCloud.
  • Εάν δεν είστε βέβαιοι για τον τύπο email που έχετε, επικοινωνήστε με τον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή την ομάδα υποστήριξης στο χώρο εργασίας σας.
  • Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό που έχετε ήδη δημιουργήσει, αφαιρέστε τον λογαριασμό σας και προσθέστε τον ξανά

Πώς να αφαιρέσετε και να προσθέσετε ξανά έναν λογαριασμό

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε
How to troubleshoot outlook mobile problems
  • Επιλέξτε Κατάργηση λογαριασμού
How to remove and add account on Outlook
  • Για να καταργήσετε την εφαρμογή αλλά να διατηρήσετε όλα τα δεδομένα σας, επιλέξτε Από συσκευή
  • Εάν θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό και να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες εντός του λογαριασμού σας, επιλέξτε Από συσκευή και απομακρυσμένα δεδομένα
  • Αφού ολοκληρώσετε όλα αυτά τα βήματα, δοκιμάστε να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό

Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής Outlook στην κινητή συσκευή σας

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Outlook για κινητά:

  • Πρέπει να έχετε μια κινητή συσκευή που να πληροί τις απαιτήσεις της εφαρμογής
  • Αρκετός χώρος αποθήκευσης για να χωρέσει και να κρατήσει το μέγεθος της εφαρμογής
  • Wifi ή δεδομένα σύνδεση που θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψη εφαρμογών

Επαφές και συγχρονισμός ημερολογίου με την κινητή συσκευή σας

Οι επαφές και το ημερολόγιό σας δεν θα συγχρονιστούν εάν ρυθμίσετε το email σας ως λογαριασμό POP ή IMAP .Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Exchange ActiveSync . Πρέπει επίσης να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή email σας έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο ημερολόγιο και τις επαφές σας.

Εάν το email σας λειτουργεί σωστά σε υπολογιστή, το πρόβλημα πιθανότατα προκαλείται από την εφαρμογή email σας. Εάν το πρόβλημα είναι η εφαρμογή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης.Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή iOS mail , επικοινωνήστε Η Apple υποστηρίζει για αξιολόγηση και επίλυση του προβλήματος.

Για ευκολότερη πρόσβαση και καλύτερη διαχείριση των επαφών και των ημερολογίων σας, συνιστάται η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής Outlook Mobile.

Λόγοι για τους οποίους τα email σας δεν θα σταλούν από την κινητή συσκευή σας

Πρόσφατα, ένα νέο Outlook.com παρουσιάστηκε που σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα και να συνεργάζεστε αβίαστα. Ως μέρος της αναβάθμισης,  οι λογαριασμοί μετακινούνται για να γίνουν πιο ασφαλείς και να δημιουργηθεί περισσότερη υποδομή για τον ιστότοπο.

Εάν το email σας σταματήσει να λειτουργεί στον λογαριασμό σας στο Outlook, ακολουθούν μερικοί πιθανοί λόγοι και πώς να το διορθώσετε.

  • Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή αλληλογραφίας στα Windows: Το Windows Live mail 2012 σταμάτησε να συνδέεται με λογαριασμούς outlook. Οι χρήστες του Windows live mail πρέπει να χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή διαφορετική εφαρμογή για να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Outlook.
  • Το Outlook σας.Ο λογαριασμός com δεν είναι συνδεδεμένος με την εφαρμογή σας outlook: Ελέγξτε τον λογαριασμό outlook της κινητής συσκευής σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένος. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο τηλέφωνό σας για να στέλνετε email.
  • Τα μηνύματα ή τα συνημμένα είναι πολύ μεγάλαΕάν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα από την εφαρμογή outlook στην κινητή συσκευή σας, το συνημμένο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από  25MB. Εάν το συνημμένο είναι μεγαλύτερο, το Outlook δεν θα στείλει το μήνυμά σας. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, απλώς διαγράψτε το συνημμένο και προσθέστε ένα μικρότερο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα μικρότερο αρχείο, προσθέστε το στο OneDrive και, στη συνέχεια, στείλτε έναν σύνδεσμο προς αυτό το συνημμένο στο email σας.
  • Αλλάξατε πρόσφατα τον κωδικό πρόσβασής σαςΕάν αλλάξατε πρόσφατα τον κωδικό πρόσβασής σας στο Outlook.com, θα πρέπει επίσης να τα αλλάξετε στην εφαρμογή Outlook για κινητά. Εάν δεν το κάνετε αυτό, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο outlook από την κινητή συσκευή σας.
  • Ελέγξτε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης στην κινητή συσκευή σας: Σε πολλές περιπτώσεις, ένας πελάτης θα έχει το πρόβλημα ότι το email του δεν λειτουργεί σωστά. Συνήθως, σε αυτήν την περίπτωση, συμβαίνει επειδή το Outlook σας έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2007 ή παλαιότερη έκδοση, κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο στη γραμμή μενού. Εάν δείτε μια επιλογή δίπλα στο Εργασία εκτός σύνδεσης, καταργήστε την επιλογή και θα πρέπει να είστε έτοιμοι.

Γιατί το Outlook ή το Office 365 σταμάτησε τον συγχρονισμό

Εάν ο λογαριασμός τηλεφώνου/σχολείου σας συγχρονιζόταν με την κινητή συσκευή σας και τώρα δεν γίνεται, ρίξτε μια ματιά στο Fix Outlook.com σελίδα ζητημάτων συγχρονισμού email. Μπορείτε να βρείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τη συγχρονισμό της συνεργασίας σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό σας σε προσπάθησε ξανά.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή στο Outlook.com για να δείτε αν ο λογαριασμός σας λειτουργεί σε υπολογιστή. Εάν το email σας λειτουργεί κανονικά στον υπολογιστή σας, πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα διακοπής λειτουργίας που δεν προκαλείται από τον λογαριασμό email σας.

Πώς να διαγράψετε τις Συνεργασίες τηλεφώνου

Αν πρόσφατα χάσατε το τηλέφωνό σας ή προσπαθείτε να επαναφέρετε τις συνεργασίες συγχρονισμού, θα πρέπει να διαγράψτε συνεργασίες τηλεφώνου.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να τον αφαιρέσετε από τον λογαριασμό σας και μετά να δημιουργήσετε νέους. Αυτή η διαδικασία δεν σβήνει τη συσκευή σας από τυχόν προηγούμενα δεδομένα.

Δεν μπορώ να βρω μια δυνατότητα στο Outlook

Εάν βρίσκεστε ήδη στο Outlook και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση μιας συγκεκριμένης δυνατότητας ή εργαλείου, μπορείτε να επισκεφτείτε το πλαίσιο προτάσεων για να υποβάλετε σχόλια σχετικά με το τι χρειάζεται να βελτιώσει η εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε για λειτουργίες που έχουν ήδη ζητήσει άλλοι.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία λογισμικού που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ακεραιότητα και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, μην ψάξετε πέρα ​​από το SoftwareKeep. Είμαστε ένας πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft και μια διαπιστευμένη επιχείρηση BBB που φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ικανοποιητική εμπειρία στα προϊόντα λογισμικού που χρειάζονται. Θα είμαστε μαζί σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από όλες τις εκπτώσεις.