How to View Your Saved Passwords in Microsoft Edge

Αν δεν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, η απομνημόνευση όλων των πληροφοριών σύνδεσής σας μπορεί να είναι δύσκολη. Έτσι, ο Microsoft Edge σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Εκτός και αν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, το να θυμάστε όλα τα στοιχεία σύνδεσής σας μπορεί να είναι δύσκολο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ακολουθείτε τις συμβουλές των ειδικών ασφαλείας και χρησιμοποιείτε μοναδικούς, σύνθετους κωδικούς πρόσβασης. Ευτυχώς, ο Microsoft Edge σας διευκολύνει και σας διευκολύνει να ελέγξετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και τα ονόματα χρήστη σας.

View Your Saved Passwords in Microsoft Edge

 

Το ξέρατε; Ο Microsoft Edge χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για να διατηρεί τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης ασφαλείς, καθιστώντας την ενσωματωμένη διαχείριση κωδικών πρόσβασης ασφαλή και εύκολη στη χρήση.

Μάθετε πώς να προβάλλετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασής σας στον Microsoft Edge ακολουθώντας τον αναλυτικό οδηγό μας. Εκμεταλλευτείτε πλήρως το νέο, επανασχεδιασμένο πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft, το οποίο ανεβάζει την εμπειρία χρήστη Windows 10 στο επόμενο επίπεδο.

Πώς να βρείτε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Microsoft Edge

Χάρη στη νέα, βελτιωμένη διεπαφή, ο εντοπισμός των αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στον Microsoft Edge δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Παρακάτω είναι τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας που είναι αποθηκευμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης.

Λάβετε υπόψη ότι μόνο οι κωδικοί πρόσβασης που έχετε αποθηκεύσει θα αποθηκεύονται στον Microsoft Edge. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης δεν έχει την άδειά σας να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν πρόκειται να αποθηκευτεί στο Edge και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης.

  1. Εκκινήστε το Microsoft Edge. Στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ στο εικονίδιο έλλειψης (αυτό θα πρέπει να μοιάζει με 3 κουκκίδες οριζόντια στοίχιση).
    Launch Microsoft Edge
  2. Από το μενού περιβάλλοντος, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις κοντά στο κάτω μέρος του αναδυόμενου πίνακα. Με αυτόν τον τρόπο θα μεταφερθείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις.Εναλλακτικά, πληκτρολογήστε edge://settings στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης και πατήστε το πλήκτρο Enter.
    Edge Settings
  3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταβεί στην καρτέλα Προφίλ χρησιμοποιώντας το μενού στο αριστερό παράθυρο. Εδώ, μπορείτε να δείτε κάθε προφίλ χρήστη που έχει χρησιμοποιηθεί στο Edge στον τοπικό σας υπολογιστή.
    Edge settings/ Profiles
  4. Επιλέξτε το προφίλ που έχει τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Κωδικοί πρόσβασης κάτω από την κάρτα προφίλ.
    Ede Passwords
  5. Βρείτε έναν κωδικό πρόσβασης που θέλετε να αποκαλύψετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Εμφάνιση κωδικού πρόσβασης (που μοιάζει με ανοιχτό μάτι) δίπλα του.
    Show password
  6. Για λόγους ασφαλείας, θα σας ζητηθεί να δώσετε τον τοπικό κωδικό πρόσβασης χρήστη των Windows, εάν έχει εκχωρηθεί στον λογαριασμό σας. Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια προστασίας των κωδικών πρόσβασής σας σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στη συσκευή σας.
    edge passwords
  7. Μετά την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας, θα εμφανιστεί ο κωδικός πρόσβασης που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας.
    confirm edge passwords/ identity
  8. Ένας εναλλακτικός τρόπος προβολής του αποθηκευμένου κωδικού πρόσβασής σας στον Microsoft Edge είναι κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Περισσότερες ενέργειες και επιλέγοντας Λεπτομέρειες.
    Edge passwords/ details
  9. Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο εικονίδιο Εμφάνιση κωδικού πρόσβασης (το εικονίδιο ανοιχτού ματιού) και πληκτρολογήστε ξανά τον τοπικό κωδικό πρόσβασης των Windows.
    Show passwords
  10. Ο αποθηκευμένος κωδικός πρόσβασής σας θα αποκαλυφθεί.

Τελικές σκέψεις

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια με τις εφαρμογές των Windows 10, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει. Επιστρέψτε σε εμάς για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα που σχετίζονται με την παραγωγικότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Θα θέλατε να λαμβάνετε προσφορές, προσφορές και εκπτώσεις για να λαμβάνετε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή; Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εισάγοντας τη διεύθυνση email σας παρακάτω! Λάβετε τα τελευταία νέα τεχνολογίας στα εισερχόμενά σας και διαβάστε πρώτοι τις συμβουλές μας για να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει το 

> Τρόπος απενεργοποίησης του Microsoft Edge στα Windows 10
> Η εγκατάσταση του Google Chrome απέτυχε στα Windows 10 (Επιλύθηκε)
> Διορθώθηκε: Το Google Chrome αναμένει για το ζήτημα της προσωρινής μνήμης Windows 10